My Site

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more


Önkormányzatunk hagyományőrző tevékenységét idén is igyekezett folytatni. Több községi rendezvényt is támogattunk, októberben pedig megrendeztük hagyományos szlovák bálunkat. Nagy hangsúlyt fektettünk a helytörténeti, néprajzi gyűjtések támogatására. Ennek eredményeképpen jelenhetett meg második kiadványunk, a "Mit vétettem, kinek ártottam?" Tárnokiak malenkij roboton című könyv.

Köszönjük mindazok segítségét, akik támogatták munkánkat! Köszönjük a szlovák klub tagjainak, hogy hónapról-hónapra eljönnek összejöveteleinkre, hogy segítsék a kutatásokat!

Tárnok Nagyközség Szlovák Nemzetiségi Önkormányzata ezzel a fényképpel kíván boldog, békés, egészségben gazdag új évet! A képen a második világháború előtt működő egyesületek közül háromnak láthatjuk (tűzoltók, leventék, lövészek) a tagjait. A kép mutatja az összetartást és a közösségi élet fontosságát. Ez a kép hűen példázza önkormányzatunk fő célját is: azt, hogy megőrizzük hagyományainkat, büszkék legyünk őseinkre, gyökereinkre, megpróbáljunk megőrizni valamit a régi közösségből.
Reméljük, jövőre is sikerül folytatni munkánkat!

Prajeme Vám stastlivy Novy rok!

                               

 

Vissza